
日本の“美味しい”を一度に堪能!
寿司・すき焼き・天ぷらなど、日本を代表する料理を一度に楽しめる贅沢なコースです。
旬の食材を使い、見た目も美しい本格和食を提供。
海外からのお客様にも人気の、日本の味覚を体験できる特別なひとときをお届けします。
¥19,800(税込)
お品書き
先附
茶碗蒸し(じゃがいも、生麩、鶏肉)
小松菜と厚揚げの煮浸し(いくら添え)
Appetizer
Steamed Egg Custard – Potato, wheat gluten, chicken
Stewed Komatsuna & Deep-Fried Tofu – Topped with salted salmon roe
お造り
季節の鮮魚 三種盛り
Sashimi
– Three kinds of fresh seasonal fish
主菜
すき焼き(丹波牛、松茸、玉ねぎ、しめじ、生麩、白菜、トマト)
Main Dish
Sukiyaki (Japanese Beef Hot Pot)
Tamba beef, Matsutake mushroom, Onion, Shimeji mushroom, Wheat gluten, Chinese cabbage, Tomato
揚げ物
天ぷら盛り合わせ(海老、魚、季節の野菜五種)
※天つゆ・香塩・レモンを添えて
Fried Dish
Tempura
Shrimp, fish, five kinds of seasonal vegetables / Served with Tempura sauce, spice salt and lemon
食事
鴨うどん(季節の薬味添え)
Noodle Dish
Duck Udon Noodles
Served with seasonal condiments
寿司
鮪、白身、鰻、椎茸
赤かぶ漬け、生姜甘酢漬け
Sushi
Tuna, White fish, Eel, Shiitake mushroom, pickled red turnip, pickled ginger
水物
季節のフルーツ
Dessert
Seasonal Fresh Fruits





